Zakelijk contact voor taxi- en Uberbedrijven

VIOFO dashcams voor taxi en Uber

Bent u een taxibedrijf dat veiligheid, uitmuntendheid en uitstekende service hoog in het vaandel heeft? Zoekt u een strategische partner die uw operationele normen naar een hoger niveau kan tillen? Wij nodigen u van harte uit om onze gewaardeerde partner te worden in de wereld van geavanceerde dashcams.

Onze hoogwaardige dashcams zijn zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van de taxi-industrie. Met jarenlange branche-expertise begrijpen we de complexiteit van uw dagelijkse uitdagingen en zijn we vastbesloten om oplossingen te bieden die het verschil maken.

Verhoogde Veiligheidsstandaarden: Onze dashcams zijn van onschatbare waarde bij het verbeteren van de veiligheid. Ze leggen nauwkeurig incidenten vast en dragen bij aan risicobeheer en juridische duidelijkheid. Niet alleen buiten, maar ook in de auto.
Verbetering van Chauffeursprestaties: Monitor en optimaliseer het rijgedrag van uw chauffeurs aan de hand van gedetailleerde dashcamgegevens. Dit leidt tot veiliger rijgedrag en kostenbesparingen.

U kunt contact opnemen door te mailen naar info@viofo.nl. Daarnaast zijn we op werkdagen bereikbaar van 9:00-17:00 op 0342-239900.