Over ons

TechPunt
In augustus 2016 zijn wij, Rico en Berend van den Brink, allereerst gestart met Techpunt. Sindsdien hebben wij een verscheidenheid aan kwalitatieve producten naar Nederland gebracht, met een focus op Xiaomi producten. Deze producten versturen wij tegen de laagste prijs in Nederland vanuit ons magazijn in Barneveld. 

Via TechPunt werden wij ook in contact gebracht met VIOFO. Zodoende verkopen wij sinds half 2017 de producten van VIOFO, waar we zijn begonnen met de A119 V1 en de A119S dashcams. 

VIOFO China
VIOFO is een actiecamera en dashcambedrijf uit Shenzhen (China) dat design combineert met innovatie en daarmee prestatiegerichte producten op de markt brengt.
VIOFO is in 2011 opgericht door de twee broers Bill en Leo Zhou en is al deze jaren actief geweest in het optimaliseren van de productie en distributie van hun dashcams en actiecamera’s. 

Bij TechPunt startten wij in 2017 met het verkopen van VIOFO. Sindsdien hebben we langzaam het VIOFO aanbod uitgebreid naar het complete assortiment. Na vele positieve ervaringen van klanten zijn wij in 2019 afgereisd naar China om daar de fabriek en het kantoor van VIOFO te bezoeken. Hierbij hebben wij afspraken gemaakt met VIOFO om de distributie en verkoop van VIOFO dashcams in de Benelux over te nemen. Zo doende zijn wij op het moment de enige officiële distributeur voor VIOFO in Benelux.

Bij TechPunt én VIOFO staat prijs/kwaliteit en correcte klantenservice centraal. TechPunt/VIOFO Benelux bestaat nu in totaal uit 18 man, met ieder een eigen expertise. De reviews laten blijken dat deze formule werkt! 

Welke voordelen brengt dit mee voor onze klanten?

  • Een centraal aanspreekpunt voor alle VIOFO aankopen binnen de Benelux
  • Een uitgebreid aanbod met nieuwe accessoires
  • Dezelfde lage prijzen, maar nu met gratis verzending (vanaf 50 euro) en gratis retourneren.
  • 2 jaar garantie op alle aankopen
  • Focus op klantcontact, met altijd binnen 24 uur reactie
  • Mogelijkheid om direct te bellen met vragen

Ben jij al overtuigd? Bekijk dan hier het assortiment!