VIOFO A139 3CH Dashcam Review | Blackboxmycar

Veel mensen zijn op zoek naar een kwalitatief goede 3CH dashcam, zodat ze alles in en om de auto kunnen opnemen. Daarom heeft VIOFO recent de VIOFO A139 3CH 2K dashcam op de markt gebracht. Met diverse geavanceerde functies behoort deze dashcam vrijwel direct tot een van de betere op de markt.

BlackboxMycar heeft hier een diepgaande review over gemaakt, bekijk hem nu via de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=osfRYxFF7iM&t=304s

Dit zijn de belangrijkste kenmerken die in de video worden genoemd:  

Sony STARVIS CMOS Sensor Deze sensor zit in alle drie de camera's. De sensor zorgt voor een briljante videokwaliteit die gelijk is aan de vorige modellen, zowel overdag als 's nachts.
6 Ingebouwde infrarood lampen in de camera lens aan de binnenzijde voor uitstekende beelden in de nacht.
CPL-filter inbegrepen. Te gebruiken op de voorste camera om reflectie van de voorruit te voorkomen en om overbelichting in de video te verminderen.
Type-C USB-autolader. Dit nieuwe USB type wordt steeds vaker gebruikt en heeft inmiddels de voorkeur van gebruikers.
Dunne coaxiale kabels. Ze zijn lichter en flexibeler dan de vorige kabels, zorgen voor een eenvoudigere installatie en laten uw auto er netter uitzien.
Gesproken meldingen. U hoeft uw ogen niet van de weg te halen, omdat de meldingen gesproken worden door de dashcam zelf.
Ingebouwde Dual-Band Wi-Fi. Dit voorziet u van een zeer efficiënte downloadsnelheid tot 8MB/S door 5GHz Wi-Fi, waardoor de video's snel worden doorgegeven aan de VIOFO app op uw telefoon.
Ondersteuning voor VIOFO SOS knop. Bevestig deze knop op een plek die u gemakkelijk kunt bereiken tijdens het rijden en bewaar interessante of belangrijke momenten met een simpele klik.
Groter bereik van de draaibare lens. Hierdoor krijgt u meer zicht naar voren en meer flexibiliteit in het plaatsen van uw dashcam op een geschikte plek.
Geavanceerde Parkeerwijze. Deze functie helpt bestuurders om het complete bewijsmateriaal tijdens parkeren te bewaren.

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd