Uitgelicht: De beste motor dashcam van 2022, de VIOFO MT1

Met de de VIOFO MT1 neem je de mooiste beelden van jouw na-zomerse motorrit op!

Er gaat niets boven even lekker cruisen op je motor in de zon. Met nog een aantal mooie zonnige na-zomer dagen voor de boeg kan je nog heerlijk even uitwaaien op de motor. Om het nog leuker en zelfs veiliger te maken, kun je nu alle beelden van jouw ritten opnemen met de VIOFO MT1 Dual Channel motor dashcam. Zo kun je gemakkelijk bewijsmateriaal aanleveren na een ongeluk, maar je kunt natuurlijk ook alle prachtige beelden die opgenomen zijn terugkijken en downloaden.

De VIOFO MT1 motor dashcam is waterresistent en pas op vrijwel iedere motor. Zo kun je tijdens een onverwachte regenbui de dashcam zonder zorgen gebruiken. Daarnaast is de MT1 ook nog eens zand- en stofresistent, wat betekent dat off-road gaan ook geen enkel probleem is. Mocht je in het najaar op pad gaan, dan kan de MT1 je ook gewoon van dienst blijven.

Wist je dat de VIOFO MT1 een van de eerste motor dashcams op de markt was en nog steeds een van de weinige van hoge kwaliteit is?

Wat maakt de VIOFO MT1 zo bijzonder?

Deze motor dashcam is simpel aan te sluiten op het constante 12V-netwerk van je motor. Hierdoor gaat de MT1 altijd automatisch aan en uit wanneer je de motor start of uitzet. Na de installatie heb je dus geen omkijken meer naar de dashcam. Dankzij de ingebouwde G-sensor neemt de motor dashcam zelfs automatisch beelden op wanneer er een botsing plaats vindt. Deze beelden worden beveiligd opgeslagen op de (bijgeleverde) SD-kaart. De dashcam is ook voorzien van Wi-Fi, waardoor je alle beelden gelijk terug kunt kijken in de handige VIOFO app.

Kwalitatief gaat er ook niets boven de VIOFO MT1. De motor dashcam neemt namelijk in een extreem brede hoek van 170 graden op aan de voor en achterkant. Dat betekent dat je vrijwel geheel rondom je motor beelden opneemt. De kwaliteit van de beelden zelf is ook uitstekend. Jouw MT1 neemt namelijk in Full HD 1080P op, wat ongekend scherp is voor een motor dashcam!

Bestel jouw VIOFO MT1 motor dashcam vandaag nog hier en neem vanaf morgen al jouw ritten op!

VIOFO Benelux is dé officiele distributeur van de kwalitatief hoogstaande VIOFO dashcams in de Benelux. Daarnaast zijn wij inmiddels actief in heel Europa. Al jaren komen onze dashcams het beste uit de test bij verschillende grote testplatforms zoals Dashcamtalk. De VIOFO dashcams worden gekenmerkt door de hoge kwaliteit video resolutie, discreet design en premium slimme functies. Bekijk ons complete assortiment nu hier!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd