VIOFO weer als beste uit de test bij Dashcamtalk!

Al jarenlang komen de VIOFO dashcams als beste uit de test volgens het onafhankelijke en wereldwijde dashcam platform dashcamtalk. In 2023 zijn er weer veel verschillende dashcams getest van een grote verscheidenheid aan merken. Ook dit jaar komen de VIOFO dashcams op diverse vlakken weer als beste uit de test! Zo eindigen de meeste dashcams boven AZdome, Apeman en andere grote merken.  Wij lichten daarom graag per categorie de best geteste VIOFO dashcam uitgebreid uit.


De beste All Round Dashcam

Laten we meteen aftrappen met de dashcam die volgens DashCamTalk de beste is als het aankomt op een combinatie van prijs en kwaliteit, de VIOFO A119 V3. Het is inmiddels geen verrassing meer, aangezien de VIOFO A119 V3 als klassieker gezien kan worden. Al sinds 2019 is de VIOFO A119 V3 één van de best verkochte dashcams wereldwijd en dat is bijna vanzelfsprekend als je kijkt naar de prijs in combinatie met alle specificaties. Zo heeft de A119 V3 een kijkhoek van maar liefst 140° en heeft die een resolutie van 2560x1600p! Deze uitermate goede specificaties zijn in de VIOFO A119 V3 te verkrijgen vanaf €94,95.

Wist je dat de VIOFO A119 V3 sinds kort ook een opvolger heeft die door middel van een Wi-Fi module verbonden kan worden met de VIOFO App? Zo lees je ook via je telefoon alle beelden gemakkelijk uit. Het gaat hier om de VIOFO A119 Mini. De VIOFO A119 Mini is te verkrijgen voor slechts €114,95.


De best geprijsde Dual Dashcam

Ook op dit onderdeel komt er een VIOFO Dashcam als beste uit de test, de VIOFO A129 Plus Duo. Dit model is de geüpgradede versie van de VIOFO A129 Duo. Met een verbeterde processor, een sterkere sensor op de voor- en achtercamera, een resolutie van 2560 x 1440p (Quad HD) en de mogelijkheid om opnames in 60fps te maken is dit één van de betere Dual dashcams. De dashcam wordt standaard geleverd met een GPS-module om de tijd en locatie onder de beelden op te slaan, daarnaast kun je ook deze dashcam met de VIOFO App verbinden dankzij de ingebouwde Wi-Fi module.


Beste Premium 4K Dashcam

Hier komt de VIOFO A139 Pro het beste uit de test, wat erg bijzonder is. De VIOFO A139 Pro heeft aan het einde van 2022 pas zijn release gehad en wordt nu al erkend als de beste dashcam die in 4K kan opnemen. De VIOFO A139 Pro is te verkrijgen met 1 camera, 2 camera’s of 3 camera’s. Voor alle doeleinde geschikt! De A139 Pro maakt gebruik van een Novatek processor en Sony CMOS-sensoren. Het is de eerste dashcam die gebruik maakt van de Sony STARVIS 2 IMX678 CMOS-sensor. Deze sensor wordt gebruikt voor de camera aan de voorkant, terwijl de camera aan de achterkant en de binnencamera elk gebruik maken van de 2MP Sony STARVIS IMX291 CMOS. De opnames zijn haarscherp en bieden 4K (3840 x 2160p) opnames met 30fps.


De beste dashcam voor Taxi’s / Ubers

De VIOFO A129 (Plus) duo IR wordt gezien als de beste dashcam om te gebruiken in een taxi of Uber. In theorie heeft deze dashcam vrijwel identieke eigenschappen en specificaties als de hiervoor benoemde VIOFO A129 Duo, echter is de tweede camera bedoelt om het interieur van de auto op te nemen. De binnencamera heeft 4 infrarood-LED's (850nm infrarood golflengte) die een rode gloed afgeven waardoor passagiers zichtbaar worden. Je kunt de LED's handmatig in- of uitschakelen of ze automatisch laten inschakelen op basis van het verlichtingsniveau.


Alle genoemde dashcams beschikken ook over een parkeermodus mogelijkheid. In combinatie met de VIOFO Hardwire Kit, kun je gebruik maken van de parkeermodus waardoor je auto ook beveiligd wordt als die stil staat! Bekijk de volledige dashcam test van het onafhankelijke platform dashcamtalk hier.


VIOFO Benelux

VIOFO Benelux is dé officiële distributeur van de kwalitatief hoogstaande VIOFO dashcams in de Benelux. Daarnaast zijn wij inmiddels actief in heel Europa. Al jaren komen onze dashcams het beste uit de test bij verschillende grote testplatforms zoals DashCamTalk. De VIOFO dashcams worden gekenmerkt door de hoge kwaliteit video resolutie, discreet design en premium slimme functies. Bekijk ons complete assortiment nu hier!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd