Verzending en afhalen

Verzenden

VIOFO Benelux verzendt alle producten met de pakketpost van PostNL. Als de bestelling voor 20:00 is geplaatst, wordt deze bestelling dezelfde dag nog verzonden. Als je op een werkdag bestelt, wordt het pakketje de volgende dag al aangeboden, zowel in Nederland als in België.

Het is ook mogelijk om het pakketje af te halen bij een afhaalpunt van PostNL. Hiervoor krijg je automatisch de keuze in het bestelproces. Let op, pas na het betalen van de bestelling kan je de keuze maken bij welk PostNL servicepunt je de bestelling wilt afhalen.

De verzendkosten zijn gratis voor zowel Nederland als België, mits het totaal van de bestelling boven de 50 euro is. Onder de 50 euro rekenen wij 4.95 euro verzendkosten. Wij verzenden naar geheel Europa, de kosten voor de andere landen verschillen en vind je automatisch in het bestelproces terug.

Afhalen

Het is ook mogelijk om de producten af te halen bij ons magazijn in Barneveld. Hiervoor vragen wij om eerst een bestelling te plaatsen en te betalen. Dan krijgt u van ons een afhaalbericht zodra uw bestelling klaar ligt!

Het afhalen is mogelijk op de Anthonie Fokkerstraat 59C, 3772MP in Barneveld: