Zakelijk contact

Waarom partner worden van ons?

Denkt u erover na om samen te werken in de volgende sectoren? Twijfel dan niet en neem een kijkje door op de link te klikken!

- Rijscholen

- Taxi/Uber

- Transportbedrijven

Voordelen van samenwerken met VIOFO Benelux

Uitstekende Klantenservice: We begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Daarom streven we ernaar om al uw vragen en verzoeken binnen 24 uur te beantwoorden. U kunt ook altijd bellen tijdens onze werkuren voor directe ondersteuning.
Breed Assortiment en Accessoires: Ons assortiment omvat niet alleen geavanceerde dashcams, maar ook een uitgebreide selectie accessoires om aan al uw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om montagebeugels, geheugenkaarten of andere accessoires, we hebben het allemaal.
Langdurige Garantie: Uw tevredenheid en gemoedsrust zijn belangrijk voor ons. Daarom bieden we standaard 2 jaar garantie op al uw aankopen. Wij staan achter de kwaliteit van onze producten.
Bewezen Ervaring met Zakelijke Partners: Onze trackrecord in het samenwerken met zakelijke partners is solide en succesvol. We hebben met tal van organisaties samengewerkt om oplossingen op maat te bieden die aan hun specifieke behoeften voldoen.
Officiële Distributeur in de Benelux: We zijn trots om de officiële distributeur te zijn voor de Benelux-regio. Dit betekent dat u kunt rekenen op authentieke producten van de hoogste kwaliteit. Daarnaast zijn wij inmiddels ook leverancier van VIOFO dashcams in heel Europa!

Voeg uw bedrijf toe aan ons snelgroeiende netwerk van zakelijke partners en profiteer van onze toegewijde service, uitgebreide assortiment, uitstekende garantie, bewezen ervaring en onze officiële status als distributeur in de Benelux.

U kunt contact opnemen door te mailen naar info@viofo.nl. Daarnaast zijn we op werkdagen bereikbaar van 9:00-17:00 op 0342-239900. 

Rijschool Campus met de VIOFO MT1 motordashcam:

Rijschool Campus