Zakelijk contact voor transportbedrijven

Viofo dashcams voor transportbedrijven

Bent u een transportbedrijf dat waarde hecht aan veiligheid, efficiëntie en betrouwbare service? Zoekt u een strategische partner die uw operationele prestaties naar een hoger niveau kan tillen? Dan nodigen wij u uit om onze zakelijke partner te worden in de wereld van geavanceerde dashcams.

Onze hoogwaardige dashcams zijn ontworpen om de specifieke behoeften van de transportsector te vervullen. Met jarenlange ervaring in de industrie begrijpen we de uitdagingen waarmee u dagelijks te maken krijgt en we zijn vastberaden om u te voorzien van oplossingen die het verschil maken.

Veiligheid voorop: Onze dashcams bieden onmiskenbare voordelen op het gebied van veiligheid. Ze documenteren nauwkeurig incidenten en ongevallen, en helpen bij het minimaliseren van risico's en juridische geschillen.
Verzekering en Kostenbeheer: Profiteer van lagere verzekeringspremies en minimaliseer het risico van frauduleuze claims met betrouwbare dashcamregistratie.

U kunt contact opnemen door te mailen naar info@viofo.nl. Daarnaast zijn we op werkdagen bereikbaar van 9:00-17:00 op 0342-239900. 

 

Review AEB Transport BV

Als transportbedrijf dat zich voornamelijk richt op pakketdiensten, ervaren wij vaker schade-incidenten dan de gemiddelde autobestuurder. Daarom was het voor ons een noodzaak om dashcams aan te schaffen voor onze bussen, om eventuele geschillen te voorkomen.

Na het lezen van meerdere positieve reviews, hebben wij besloten om voor jullie model te kiezen. We zijn onder de indruk van de kwaliteit en functionaliteit die jullie dashcams bieden en geloven dat deze een waardevolle toevoeging zijn voor onze voertuigen.

Wij verwachten ons wagenpark in de komende periode continu uit te breiden met de dashcams.