VIOFO T130, de ideale taxi/Uber dashcam!

T130, de nieuwste dashcam van VIOFO met 3 camera’s, is speciaal ontworpen voor taxi’s en Ubers. Het meest bijzondere aan deze dashcam is de 2K voorcamera en de 1080P 30fps achter- en interieur camera, waarmee je dankzij de ingebouwde IR verlichting zelfs in het donker alles scherp opneemt. Zo kan dit een positief effect hebben op jouw veiligheid als bestuurder, omdat je altijd beelden hebt van wat er in jouw taxi of Uber gebeurt. Wat maakt deze camera nog meer zo bijzonder?

Compact en handig ontwerp
De interieurcamera van de T130 dashcam is ingebouwd in dezelfde module als de voorcamera. Dat maakt de installatie veel eenvoudiger, omdat er minder bekabeling nodig is dan bij andere 3 kanaal dashcams. Dankzij het miniformaat van de hoofdcamera kan hij mooi verborgen worden achter de achteruitkijkspiegel.

Verstelbare interieurcamera
Mocht je de lens van de interieur camera liever op het raam van de bestuurderszijde richten, dan is dat ook mogelijk! De lens van de interieurcamera kan 90 graden draaien waardoor hij ook de zijkant van de bestuurderszijde op kan nemen. Zo kan je met één simpele draai beelden maken wanneer je aangehouden wordt of wanneer er iemand via het raam contact met je legt. Ideaal voor in jouw taxi of Uber!

Super Infrarood Nachtzicht
De VIOFO T130 dashcam maakt gebruik van de Omnivision Nyxel Interior Image Sensor, die beschikt over de Nyxel® NIR technologie. Dankzij deze verbeterde technologie kan de T130 een scherper nachtbeeld realiseren!

Geavanceerde parkeermodus
De T130 ondersteunt drie geavanceerde parkeermodi: Auto Event Detection, Timelapse, en Low Bitrate Recording. Met deze functie kan de T130 alle beelden die worden opgenomen terwijl jouw auto geparkeerd staat, makkelijk bewaren.

Tip:
Om er zeker van te zijn dat de dashcam continue stroom heeft om de parkeer modus te ondersteunen wanneer het contact uit staat, raden wij u aan de Viofo HK4 hardwire kit te gebruiken.

Ingebouwde Wi-Fi en GPS
Dankzij de ingebouwde Wi-Fi zijn beelden simpel terug te bekijken via de handige VIOFO app. Mocht er iets noemenswaardig gebeurd zijn tijdens een rit, dan zijn de beelden altijd tussendoor makkelijk op te slaan vanuit de app. Daarnaast beschikt de dashcam ook standaard over een GPS mount die los te klikken is van de dashcam, zodat je hem eventueel in meerdere auto’s kunt gebruiken. Met de GPS module worden jouw locatie en snelheid opgeslagen onder de beelden.

Optionele accessoires

T130 Optional Accessoires

Kortom, ben jij op zoek naar een dashcam die zowel buiten als binnen in jouw taxi of Uber haarscherpe beelden maakt, dan is de VIOFO T130 de beste optie!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd