Samenwerking met Autobild

Bij VIOFO Benelux streven  we voortdurend naar manieren om de rijervaring van automobilisten te verbeteren. Dit omvat niet alleen het aanbieden van onze producten, maar ook het aangaan van partnerschappen. Daarom zijn we verheugd om onze meest recente en grote samenwerking aan te kondigen met een van de grootste namen in de automotive-industrie, namelijk het Duitse tijdschrift Autobild.

Winactie en korting

Goed nieuws voor autoliefhebbers! Autobild heeft in verband met de samenwerking onlangs een artikel gepubliceerd over twee van onze meest verkopende producten: de A139 Pro 2CH en de A119 Mini 2 dashcams. Je kunt deze stukken zowel op hun website als in het gedrukte tijdschrift vinden. Maar dat is nog niet alles! Autobild verwent hun VIP-leden met exclusieve voordelen. Als VIP-lid kun je profiteren van speciale kortingen op de A139 Pro 2CH en de A119 Mini 2 dashcams. En alsof dat nog niet genoeg is, hadden we samen met Autobild ook een winactie op touw gezet. We gaven maar liefst 7 keer de A119 Mini 2 en 6 keer de A139 Pro 2CH weg!

Over Autobild

Autobild is een van de grootste en meest invloedrijke automagazines ter wereld. Het tijdschrift is oorspronkelijk afkomstig uit Duitsland, maar heeft zich in de loop der jaren verspreid naar verschillende internationale markten, waaronder de Benelux. Autobild staat bekend om zijn grondige en onafhankelijke autotests. Ze bieden gedetailleerde recensies en beoordelingen van verschillende automodellen en -merken. Het tijdschrift biedt regelmatig updates over de aankomende automodellen, technologische innovaties en trends. Autobild biedt vaak speciale aanbiedingen en kortingen aan zijn lezers, zoals het geval is met de kortingen en winactie voor VIP-leden die we eerder noemde. Kortom, Autobild is een belangrijke speler in de wereld van autotijdschriften en heeft een sterke reputatie opgebouwd door zijn verslaggeving en betrouwbare informatie over de auto-industrie.

 

Winnaar worden!

In het artikel wordt gesproken over de - op dit moment best verkopende dashcams – A139 Pro 2CH en A119 Mini 2. De A139 Pro 2CH staat bekend om zijn 4K HDR resolutie. Deze dashcam is een 2 channel (2CH) wat inhoudt dat hij zowel de voorkant als de achterkant van de auto filmt. De A119 Mini 2 staat juist weer bekend om zijn compacte formaat waardoor hij zo min mogelijk zicht belemmerd. Ondanks dit filmt hij met een 2K HD resolutie met wel 60 fps. De winactie is helaas al afgelopen, maar wees niet getreurd er komen nog meer acties aan! Hou hiervoor onze site in de gaten en abonneer vooral op onze nieuwsbrief. Wel kunnen we nog mededelen dat de winnaars de dashcams reeds hebben ontvangen en we al blije en positieve reacties binnen hebben gekregen.

 

VIOFO Benelux

VIOFO Benelux is dé officiële distributeur van de kwalitatief hoogstaande VIOFO dashcams in de Benelux. Daarnaast zijn wij inmiddels actief in heel Europa. Al jaren komen onze dashcams het beste uit de test bij verschillende grote testplatforms zoals Dashcamtalk. De VIOFO dashcams worden gekenmerkt door de hoge kwaliteit video resolutie, discreet design en premium slimme functies. Bekijk ons complete assortiment nu hier!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd