TechPunt kondigt VIOFO.nl aan, de officiële VIOFO distributeur!

Onze nieuwe webshop is een feit! Vanaf 1 januari 2020 lanceren wij als TechPunt de dashcam webshop VIOFO.nl. Dit is de nieuwe shop waarbij wij de handen ineengeslagen hebben met dashcam fabrikant VIOFO.

Sinds enkele jaren bieden wij als TechPunt al de dashcams aan van VIOFO. Na vele positieve ervaringen van klanten zijn wij in 2019 afgereisd naar China om daar de fabriek en het kantoor van VIOFO te bezoeken. Hierbij zijn wij overeen gekomen met VIOFO om de distributie en verkoop van VIOFO dashcams in onze regio over te nemen. 

Voor de gehele Benelux zijn wij dus vanaf heden de officiële distributeur, wat inhoudt dat u voor alle VIOFO producten bij ons terecht kunt voor de laagste prijs! Naast de laagste prijs verzenden wij elke bestelling vanaf 50 euro volledig gratis en zullen wij ook geen kosten rekenen voor het retourneren. Dit alles samen met de service die u van TechPunt gewend bent.

Tot en met 31 januari kunt u gebruik maken van onze openingsactie, met de kortingscode “OPENING” krijgt u 10 procent korting op het gehele assortiment.

Mocht u nog enige VIOFO producten missen of verdere vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

3 reacties

 • Gister besteld,nu al geleverd ,in deze drukke tijden,en precies de artikelen die ik besteld heb,ook de prijs is netjes,hier kunnen andere webshops n voorbeeld aan nemen, Bedankt, goede zaken en fijne feestdagen 😀

  Richard
 • Beste Ron,

  Bedankt voor uw order en het bericht. Wij hebben u zojuist de 10% alsnog teruggestort.
  Veel plezier gewenst met de VIOFO!

  Groet VIOFO Benelux

  VIOFO Benelux
 • Hallo, ik kom vandaag op uw nieuws pagina waar u uw distributie voor de Viofo meld, gefeliciteerd en uiteraard alle succes gewenst. Wat ik daar lees had ik graag gisteren geweten toen ik mijn bestelling plaatste " Tot en met 31 januari kunt u gebruik maken van onze openingsactie, met de kortingscode “OPENING” krijgt u 10 procent korting op het gehele assortiment."
  dat kom je niet tegen als je gewoon op uw site komt en de productinfo bekijkt en dan een bestelling plaatst.
  Ik hoop dat u zo sportief wilt zijn om mij alsnog die 10% korting toe te kennen en te storten op mijn paypal rekening waar ik de bestelling mee heb betaald.

  Ron Stuurman

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd