Car Cam Central kiest Viofo A119 V3 als beste budget dashcam

De Dashcam Youtuber 'Car Cam Central' heeft het nieuwe model VIOFO A119 V3 beoordeeld. Hij geeft aan dat de VIOFO A119 V3 de eerste dashcam is die hij aan alle type dashcam gebruikers zou aanbevelen. Het heeft alle functies die essentieel zijn, zoals scherpe videokwaliteit, geruisloos, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbare kwaliteit. De A119 V3 heeft de beste nachtkwaliteit die hij heeft gezien, voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de parkeermodus is dit dus de betrouwbaarste dashcam.

De A119-series is sinds het begin al de vertegenwoordiger van VIOFO geweest van de all-round dashcam vanwege zijn betaalbare prijs en stabiele kwaliteit. Twee jaar geleden heeft 'Car Cam Central' bijvoorbeeld de eerdere versie, de A119 V1 getest en ook deze werd aanbevolen als de "The Best Value Dash Camera in 2017".

Met de A119 V3 heeft VIOFO de hardware bijgewerkt met een nieuwe chipset, sensor en lens, zodat de opgewaardeerde A119 V3 meer premium functies heeft. Hierbij hoort de ondersteuning voor gebufferde parkeermodus en de dashcam wordt geleverd met de betere videokwaliteit. We zijn er als VIOFO Benelux trots op dat de V3 wordt aanbevolen als "Best Budget Dash Cam 2019".

Klik op de onderstaande link voor de complete review (Engels): https://www.youtube.com/watch?v=H4f2HWs_gpc

2 reacties

 • @D. Gelfert

  Ich danke Ihnen für Ihre Frage. Die maximale Temperatur, der die VIOFO Dashcams ausgesetzt werden dürfen, beträgt 65 Grad. In der Dashcam befindet sich eine Wärmeplatte, die dieser Temperatur standhalten kann.

  Für Bestellmöglichkeiten senden Sie uns bitte eine E-Mail an: info@viofo.nl.

  VIOFO Benelux
 • Einen schönen guten Tag,

  Frage: bis zu welcher Temperatur ist die A119 V3 zugelassen ?

  Besitzt sie einen Kondensator, oder Batterie ?

  Kann ich bei Ihnen auch per Rechnung bezahlen (Privatperson) ?

  MFG
  D. Gelfert

  D. Gelfert

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd