Verzending

Verzenden

VIOFO Benelux verzendt alle producten met de pakketpost van PostNL. Als de bestelling voor 20:00 is geplaatst, wordt deze bestelling dezelfde dag nog verzonden. Als je op een werkdag bestelt, wordt het pakketje de volgende dag al aangeboden, zowel in Nederland als in België.

Besteld u vanuit een ander land in Europa, dan verzenden wij met DPD. De verzendtijd is hierbij afhankelijk van de afstand die uw bestelling moet overbruggen. Over het algemeen is de gemiddelde levertijd met DPD 1-5 werkdagen.

Het is ook mogelijk om het pakketje af te halen bij een afhaalpunt van PostNL. Hiervoor krijg je automatisch de keuze in het bestelproces. Let op, pas na het betalen van de bestelling kan je de keuze maken bij welk PostNL servicepunt je de bestelling wilt afhalen.

De verzendkosten zijn gratis voor zowel Nederland als België, mits het totaal van de bestelling boven de 50 euro is. Onder de 50 euro rekenen wij 4.95 euro verzendkosten. Wij verzenden naar geheel Europa, de kosten voor de andere landen verschillen en vind je automatisch in het bestelproces terug.